Bioxyn – opinia oraz recenzja tabletek odchudzających

Sezon bikini już za pasem. Robi się naprawdę gorąco!! To ostatni dzwonek na to, aby coś zrobić ze swoim ciałem! Producenci suplementów diety doskonale o tym wiedzą i bombardują nas reklamami tabletek na odchudzanie. Jedną z nich dostałam na maila - dotyczyła preparatu Bioxyn. Czym jest Bioxyn? Czy to kolejny nieskuteczny suplement diety? A może wręcz przeciwnie? Taki, który pomoże nam schudnąć?

Bioxyn - skład

Producent preparatu Bioxyn twierdzi, że dzięki niemu możemy schudnąć nawet 15 kilogramów miesiąc!!! A wszystko dzięki szafranowi - głównemu składnikowi tabletek Bioxyn. Szkoda tylko, że  w sieci nie ma ani słowa na temat odchudzających właściwości szafranu! Szafran reguluje ciśnienie krwi, obniża poziom złego cholesterolu, pomaga uporać się z niestrawnością oraz łagodzi objawy PMS. Wszystko super tylko, że my kupujemy tabletki na odchudzanie, a nie na poprawę kondycji naszego przewodu pokarmowego. Wiem, że szafran jest najdroższą przyprawą na świecie i w ogóle.... ale skoro nie odchudza, to po co mydlić ludziom oczy?

Bioxyn - cena

Jak na szafran przystało cena preparatu Bioxyn nie należy do najniższych. Jedno opakowanie (30 kapsułek) kosztuje 137 zł. Podobno jest to cena promocyjna!!! Regularna wynosi 317 zł. Bioxyn można kupić przez Internet. I tutaj pojawia się kolejny problem. Sprzedawców mających w swojej ofercie Bioxyn jest całe mnóstwo!!! Ciężko stwierdzić, który z nich sprzedaje oryginalne tabletki.. Tym bardziej, że opinii na jego temat jest naprawdę bardzo mało!

Bioxyn - moja opinia

Do mnie ten preparat nie przemawia. Za dużo tutaj niejasności... Po pierwsze, szafran który nie ma właściwości odchudzających. Po drugie, brak informacji na temat stosowania... Po trzecie, cena która w każdym sklepie internetowym jest inna.... Po czwarte, brak opinii w Internecie... Po piąte, brak informacji na temat ewentualnych skutków ubocznych. Po szóste, brak informacji na temat interakcji z innymi lekami.
Nie wiem, jak Wy, ale ja nie ufam takim preparatom. Odchudzanie odchudzaniem, ale to zdrowie jest najważniejsze!

A zatem, który preparat na odchudzanie jest skuteczny? 

Z własnego doświadczenia mogę polecić tabletki African Mango.  Dlaczego właśnie ten preparat? Przede wszystkim dlatego, że jego producent nie mydli oczu klientom. Już od samego początku podkreśla, że African Mango to

TABLETKI WSPOMAGAJĄCE ODCHUDZANIE

nie gwarantuje nam, że bez diety i sportu schudniemy. African Mango może przyspieszyć ten proces, ale nie wykona całej pracy za nas.  Po drugie, działanie African Mango zostało udowodnione naukowo! Po trzecie, jestem żywym przykładem tego, że African Mango działa! Dzięki tym tabletkom udało mi się schudnąć 18 kilogramów w 3 miesiące. Bez głodu i wymagających ćwiczeń na siłowni. Wystarczyło lekko zmodyfikować dietę i zacząć ćwiczyć z Chodakowską - 2 razy w tygodniu. Po czwarte, tabletki African Mango są całkowicie bezpieczne dla organizmu! Nie wywołują skutków ubocznych! Oryginalny, certyfikowany preparat African Mango można kupić TUTAJ!!!

 

Nie dajcie się nabrać na tańsze podróbki, zwłaszcza te sprzedawane na Allegro!!


   30 komentarzy


  1. gościówka
      29 maja 2017

    Słyszałam o tym całym Bioxynie.. Oczywiście o tym, że nie działa. Jakaś dziewczyna na wizażowym forum pisała, że brała te tabletki przez miesiąc i przytyła :O

    • aneczka002
        29 maja 2017

      No to nieźle… mogła napisać do producenta o zwrot kasy. W końcu kupiła tabletki na odchudzanie, a nie na tycie!!!! Masakra!!!

      • gościówka
          30 maja 2017

        Może napisała… Nie wiem… ale wątpię żeby oddali jej kase.. Wiesz, jak to jest z takimi firmami. Dodzwonienie się na infolinię graniczy z cudem, a co dopiero zwrot kasy…. :]

        • capi
            2 czerwca 2017

          Dokładnie!! Sama stosowałam Bioxyn, który oczywiście mi nie pomógł. Odesłała opakowanie i prośbę o zwrot kasy i cisza, a było to dwa miesiące temu…

          • czekoladowa
              2 czerwca 2017

            oczywiście wkurza mnie to, że producenci nas naciągają, ale z drugiej strony, to skąd mają wiedzieć, czy rzeczywiście braliśmy dane tabletki???

          • dolcia
              6 czerwca 2017

            W sumie masz rację… Trzeba by było nagrywać filmiki, jak się połyka tabletkę i wysyłać :D:D:D

    • jola
        19 lipca 2017

      ja także brałam wiele cudownych preparatów i tyłam nie ma nic na odchudzanie po dietetyku szybki efekt jo-jo.

  2. lenusia
      8 czerwca 2017

    Kupiłam tabletki Bioxyn, bo stwierdziłam, że w skoro w składzie mają najdroższą przyprawę na świecie, to na pewno będą działać… Oj nawet nie wiecie, jak się rozczarowałam. Wybrałam dwa opakowania i nie zaobserwowałam efektów. Na szczeście obyło się bez skutków ubocznych, ale jak na taką ceną to spodziewałam się jakichkolwiek efektów…

    • pepcia
        9 czerwca 2017

      Też nie zaobserwowałam efektów odchudzający, ale uboczne owszem. Bóle brzucha….

      • wonder
          13 czerwca 2017

        U mnie było to samo. Na początku myślałam, że pije za mało wody i stąd te bóla brzucha. Zaczęłam pochłaniać 2 litry płynów dziennie i dalej to samo. Odkąd zrezygnowałam z tych tabletek mój problem cudownie zniknął…. Czyli to była ich wina.

        • kokosowa
            16 czerwca 2017

          Oj dziewczyny… Każdy organizm jest inny. Osobiście nie zaobserwowałam skutków ubocznych, ale o jakimkolwiek spadku wagi nie ma mowy…

          • olsztynka
              20 czerwca 2017

            Dokładnie. .. Zanim trafiłam na skuteczne tabletki na odchudzanie minęło sporo czasu. U mnie sprawdziło się African Mango, ale nie dam Wam gwarancji, że u Was będzie podobnie

  3. szymcua
      23 czerwca 2017

    Moim zdaniem dobry suplement diety nie powinien wywoływać skutków ubocznych!! Przecież w takim przypadku jego działanie mija się z celem! Taki preparat powinien być przede wszystkim bezpieczny!!! Zwłaszcza, że większość z nich jest sprzedawana w aptece, a nie na jakiś bazarkach itp.

    • ostra
        27 czerwca 2017

      Masz rację. Jest jeszcze jedno wyjście. Producent powinien poinformować nas o możliwości wystąpienia ewentualnych skutków ubocznych!!! Wiadomo, że organizm każdej z nas jest inny! I nawet picie zwykłego rumianku może okazać się szkodliwe, np. wywoływać biegunki…

      • alina
          4 lipca 2017

        A wiecie jak to jest z tymi producentami… Doskonale wiedzą, że nawet jak konsument będzie miał jakieś „ale”, co do działania jego preparatu, to i tak będzie mu trudno do niego dotrzeć lub uzyskać ewentualny wzrost kasy…

  4. candynowa
      11 lipca 2017

    Mnie najbardziej rozwala fakt, że producenci tak zachwalają swoje tabletki, a żaden z nich nie wspomni o skutkach ubocznych!!! Uważam, że szczerość to podstawa, a zwłaszcza w relacji producent – konsument….

    • veronike
        18 lipca 2017

      a wiesz, jak to jest – im zależy na sprzedaży, nam na szybkich efektach… więc teoretycznie obydwie strony są zadowolone, a praktycznie – zazwyczaj jedna – producent, który wcisnął nam kit 😀

      • marcia
          24 lipca 2017

        hahha masz rację 😀 dlatego proponuje robić zakupy zgodnie z zasadą zaufania kontrolowanego… no bo pomyślcie, jakbyście Wy miały firmę produkującą takie tabletki to też byście chciały je sprzedać i mieć duże zyski… proste i logiczne

        • goshka
            26 lipca 2017

          Ja zawsze zanim coś kupię czytam etykiety oraz opinie innych osób. I w sumie do tej pory się nie zawiodłam. 🙂

          • klaudeks
              18 sierpnia 2017

            Ja tak samo. Czesto zaglądam na różne fora internetowe albo na Ceneo.

  5. mocerka
      25 sierpnia 2017

    Zdecydowałam się na zakup African Mango ze względu na podejście producenta do klienta i jego nacisk na to, że są to tabletki WSPOMAGAJĄCE ODCHUDZANIE!!! Większość kobiet myśli, ze odchudzanie polega na jedzeniu tabletek, a przy okazji zagryzaniu fast foodów i słodyczy. Niesteety tak nie jest! A później dziwią się, że nie chudną… W diecie nie ma KOŁACZY 😀 HAHHA chociaż w trakcie kuracji African Mango można pozwolić sobie na małe odstępstwa, a waga i tak leci. Przynajmniej tak było u mnie. Pomimo tego, że codziennie jadłam batonika do kawy – schudłam 🙂

  6. Rozalka
      30 sierpnia 2017

    Witam wszystkich…pragnę się z Wami podzielić moimi spostrzeżeniami na temat BIOXYNU…brałam go przez 2 miesiące i nic aż przeciwnie miałam wrażenie że zamiast chudnąć zaczęłam przybierać…mało tego dostałam dziwnego uczulenia o którym na początku nie wiedziałam…z początku myślałam że zostałam pogryziona przez komary tylko tyle że plamy były o 5 razy większe niż normalnie, więc zaopatrzyłam się w środki owadobójcze wszelakiego rodzaju…po 3 tyg zaczęłam się zastanawiać dlaczego w domu tylko ja jestem pogryziona a komarów mimo to nie widzę…. poszłam do lekarza i stwierdził że to jest na coś uczulenie więc najszybciej zaczęłam eliminować różne produkty żywności…jednak codziennie miałam kolejne plamy które bardzo swędziały…w końcu przez kilka dni jadłam praktycznie suche bułki i tabletki….znów wylądowałam u lekarza i najprawdopodobniej uczula mnie jakiś składnik….po 1,5 miesiąca kuracji dostałam uczulenia i przybrałam 2 kg….TYLE Z MOJEGO ODCHUDZANIA….pozdrawiam

    • Ona_ja
        7 września 2017

      Współczuje.. 🙁 Dobrze, ze skończyło się tylko na alergii i że w miarę szybko się zorientowałaś…. Trzeba być czujnym. Niby naturalne tabletki, a tutaj proszę…. takie skutki uboczne.

  7. fruzelka
      31 sierpnia 2017

    Powiem, że Wam, że jak na tabletki z szafranem to ten Bioxyn jest tani… Przecież ta przyprawa ma taką samą wartość jak złoto… Co od razu świadczy o tym, że te tabletki nie działają!

    • wiraszka
        12 września 2017

      Masz rację! Kiedyś w jakimś przepisie na mięso było napisane żeby dodać szafran. Jak poszłam do warzywniaka to babka spojrzała na mnie, jak na kosmitkę 😀 teraz już wiem dlaczego ;D mieszkam w małej miejscowości… może w Warszawie takie zakupy są normalne, ale u mnie nie 😀

  8. M.B.
      21 września 2017

    NIE WIERZCIE W TO CO PISZĄ DOŚĆ ZE TO NIE DZIAŁA TO JESZCZE NIE ODDAJĄ PIENIĘDZY TAK JAK OBIECUJĄ ZWYKLI NACIĄGACZE

  9. Wojtek
      29 września 2017

    Działa !!

    • ramandi
        2 października 2017

      Ale co działa? Jeśli masz na myśli African Mango, to muszę się z Tobą zgodzić. Jeśli Bioxyn, to nie wiem, bo nie stosowałam.

      • maniula
          12 października 2017

        Również potwierdzam. African Mnago dziala – zrzuciłam już 7 kilogramów, a biorę dopiero od września.

  10. Mirek
      7 października 2017

    Bioxyn stosowalem jedno wielkie G. Koszmar wydalem kolejna kase na G ktos ei zajmie wreszcie kiedys tymi zlodziejami>ostatni raz mnie nabrano.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *