Chocolate Slim – poznaj moją opinię!!!

W dzisiejszym wpisie chciałabym się Wami podzielić opinią na temat koktajlu odchudzającego o wdzięcznej nazwie  Chocolate Slim. Gdy tylko dowiedziałam się o istnieniu czekoladowego suplementu odchudzającego, od razu musiałam go mieć!!! Pomyślałam, że marzenia o bezkarnym jedzeniu, a w sumie piciu czekolady własnie się spełniły!

Chocolate Slim – działanie i skład 

Chocolate Slim to magiczny proszek, który według producenta pomógł  milionom kobiet i mężczyzn schudnąć oraz odzyskać pewność siebie. Kiedyś można było go kupić tylko w Stanach Zjednoczonych. Na szczęście dzisiaj ten cudowny produkt można  jest dostępny również w Polsce. Skład preparatu Chocolate Slim wygląda bardzo dobrze. Znajdziemy w nim popularne składniki odchudzające, takie jak:

  • jagody acai
  • jagody goji
  • nasiona chia
  • naturalne kakao
  • ekstrakt z lakownicy żółtawej
  • przeciwutleniacze – niestety producent nie podaje jakie…

Chocolate Slim – moja opinia

Preparat Chocolate Slim udało  mi się kupić za 169 zł. Akurat trafiłam na promocję! Normalnie jest to wydatek rzędu 317 złotych!!! Moim zdaniem to bardzo drogo! Producent zaleca picie dwóch filiżanek Chocolate Slim dziennie. Najlepiej w pierwszej połowie dnia. Chocolate Slim można wymieszać z wodą, mlekiem, a nawet z kawą. Jedno opakowanie preparatu wystarczy nam na przeprowadzenie miesięcznej kuracji odchudzającej. Pełna nadziei rozpoczęłam testy! Zapach Chocolate Slim jest bardzo przyjemny – czuć kakao, czyli to co tygryski lubią najbardziej 😀 Niestety smak to jakaś totalna porażka! Bez względu na to, czy rozrabiałam proszek z wodą czy z mlekiem, to jego smak był okropny! Z pewnością nie był czekoladowy! A na to właśnie liczyłam… Zresztą wskazuje na to nazwa koktajlu… Co efektów odchudzających, również brak. Nie schudłam ani grama, a dodatkowo nabawiłam się zaparć. Zresztą nie ma się czemu dziwić… kakao i czekolada działają zapierająco. 

UWAGA!  

Z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że to całe Chocolate Slim to nabijanie ludzi w butelkę. Bez względu na to o której godzinie wejdziemy na stronę producenta, pojawia się informacja o 15 minutowej promocji, w trakcie której możemy zaoszczędzić 148 zł. To bujda!! Nie wierzycie? Spójrzcie na te zdjęcia i na godziny w których je robiłam!! (kliknij na zdjęcie aby powiększyć)

Teraz jestem przekonana, że Chocolate Slim to zwykłe oszustwo!!! Trzymajcie się od tego produktu z daleka! 

Silvets – sprawdzony sposób na odchudzanie

W podobnej cenie, bez oszukanej promocji można kupić tabletki Silvets, które mają łudząco podobny skład do preparatu Chocolate Slim. Znajdziemy w nich takie substancje, jak:

  • zielona herbata
  • jagody acai
  • guarana
  • l-karnityna
  • pieprz kajeński
  • biopiperyna

Z tym małym wyjątkiem, że: tabletki Silvets działają!

Dzięki nim udało mi się zrzucić 16 kilogramów w trzy miesiące, bez zmuszania się do wypijania wstrętnego koktajlu. Wystarczyło pamiętać o połykaniu dwóch tabletek dziennie. I co najważniejsze schudłam bez skutków ubocznych. W trakcie kuracji preparatem Silvets czułam się doskonale! Nie towarzyszyły mi żadne bóle brzucha itp. sensacje. No i w końcu udało mi się pokonać apetyt na słodycze. Dzisiaj moja sylwetka wygląda tak:

 

Mam nadzieję, że ten wpis pomoże Wam podjąć dobrą decyzję odnośnie zakupu suplementu na odchudzanie. Oryginalny preparat Silvetes można kupić tutaj. Zachęcam do zapoznania się ze stroną producenta, na której znajdziecie dokładne informacje na temat poszczególnych substancji wchodzących w skład suplementu. 🙂


   48 komentarzy


  1. kiti
      6 czerwca 2017

    Ech… to brzmi zbyt pięknie zeby było możliwe. Odchudzająca czekolada. Marzenia ściętej głowy 🙁

    • tuszczu
        9 czerwca 2017

      Mnie to generalnie rozwala fakt, że producenci robią preparat, którego nazwa przypomina czekoladę, a smak kompletnie nie!!! Stosowałam Chocolate Slim i ten proszek, to nawet do kakaa nie jest podobny, a co dopiero do czekolady!!!

      • women
          13 czerwca 2017

        Niestety masz rację. Ja również dałam się nabrać na tą nazwę. Zapach jest ok, lekko słodkawy i rzeczywiście czekolady, ale smak tragiczny!

    • Wiesław
        13 listopada 2017

      Dla mnie wykładnikiem nie są opinie, komentarze na stronie producenta, ale jego powszechna dostępność, certyfikat potwierdzony , dopuszczenie i zgoda nr……. na sprzedaż przez instytucje państwowe, oraz co najważniejsze dostępność w aptece, która z reguły jest gwarancją na jakość. Wiemy wszyscy jakie kary są za sprzedaż w aptece leków niewiadomego pochodzenia. Jeżeli choć jeden z warunków będzie spełniony, to chętnie spróbuję go zastosować. Póki co żaden z wymienionych warunków nie jest spełniony, co budzi duże wątpliwości , a co za tym idzie , by go nie kupować

      • rodrisia
          14 listopada 2017

        bardzo cenny komentarz, myślę że pomoże dokonać odpowiedniego wyboru większości z nas

      • Kazimierz
          10 stycznia 2018

        To są suplementy diety.Zgodnie z unijnym prawem byle osioł może zgłosić byle gówno i sprzedawać naiwniakom.Najważniejsza zasada:byle nie szkodziło.Zamawiajcie od oszustów i po sto opakowań przesyłkami za pobraniem,i nie odbierajcie przesyłek.Przynajmniej tak można uprzykrzyć życie tym fiutom.

  2. joanna z
      16 czerwca 2017

    jeżeli coś o smaku czekolady byłoby w stanie nas odchudzić, to już dawno bylibyśmy piękni i szczupli!!!

    • areska
        20 czerwca 2017

      Własnie!!! Co prawda nie piłam Chocolate Slim, ale piłam koktajl o takim smaku firmy Herbalife i też nie schudłam!!!

  3. natalia_juu
      23 czerwca 2017

    ja generalnie nie ufam preparatom w proszku… w sumie nie wiadomo, jak to pić żeby było smaczne! z wodą paskudne, a z dodatkiem mleka? W miarę ok, ale u mnie powoduje wzdęcia

  4. audra
      27 czerwca 2017

    Tak to jest z tym kupowaniem przez Internet…. Już kilka razy dałam się nabrać na „cudowną” promocje, na ostatnie sztuki… Echhh

    • asia nowa
        4 lipca 2017

      A człowiek jest tylko człowiekiem… Czasami chęć utraty nadwagi jest silniejsza niż zdrowy rozsądek. Po prostu odchudzanie odbiera nam rozum 😀

      • maritka
          18 lipca 2017

        jestem taką osobą, osobą której odchudzanie odebrało rozum. potrafiłam głodować przez kilka miesięcy… w sumie jadłam głównie pomidory, serek wiejski, chudą szynką i wafle ryżowe… na szczeście w porę się obudziłam i poszłam do dietetyka

  5. Maria
      18 lipca 2017

    Ja dopóki nie kupiłam tego proszku to gdy dzwoniłam to oddzwaniali a teraz cisza.
    Nikt nie oddzwoni.

    • rozina
        24 lipca 2017

      Zależało im na tym żeby wcisnąć Ci ten badziew, więc wydzwaniali… Proste…. a teraz szukaj wiatru w polu…

      • kotowiczka
          26 lipca 2017

        Dokładnie!! Jak komuś zależy na tym, aby coś sprzedać to będzie nas męczył ile wlezie… Na tym polega praca telemarketerów… Zresztą oni mają od tego prowizję, więc nic dziwnego, że walczą o każdego klienta 😀

  6. lori
      18 sierpnia 2017

    Cochcolate Slim jest beznadziejny.. Nie smakuje jak czekolada i nie pachnie jak czekolada…. Chyba, że taka na maxa chemiczna…. Lepiej kupić gorzką i zjeść z umiarem niż pakować do organizmu takie specyfiki….

    • marcjenka
        25 sierpnia 2017

      A ja proponuje jeść nawet tą zwykłą, mleczną – ale z umiarem i wszystko będzie super!!!

  7. Marian Machulec
      30 sierpnia 2017

    Kupiłem Chocolate Slim z myślą że się odchudzę. Mam problem z cukrzycą , sercem i wątrobą.Kupiłem więc kilka paczek żeby się odchudzać przez co najmniej 2 miesiące. Paczki dostałem a tam data ważności do 20 września 2017 czyli 3 tygodnie. Telefonu oczywiście nikt nie odbiera .Wygląda to na wielki przekręt.

  8. Marzena
      30 sierpnia 2017

    Beznadzieja stosuje 2tygodnie i nie schudłam nawet grama-nie wspomnę o tych niby 10 kg które obiecywali.Banda naciągaczy!!!!

    • KONRADKA
        31 sierpnia 2017

      Masakra.. Też dałam się na to nabrać 🙁 Cóż… Za głupotę trzeba płacić. Wyciągam wnioski i odchudzam się dalej. Mam nadzieję, że tym raz SKUTECZNIE!!!

  9. edziq
      7 września 2017

    Dobrze, że trafiłam na Twój post… A pomyśleć, ze jeszcze jakiś czas temu wierzyłam, że takie „czasowe” promocje istnieją… Echh

  10. Gosc
      8 września 2017

    Zamowilam stracilam tylko kase a nie schudłam nawet 100 g jest ochydne nie dobre dziewczyny nie zamawiajcie tego bo naprawde szkoda pieniędzy

    • gabi z
        12 września 2017

      Z takimi oszustami nie wygrasz… nie ma szans. Firma widmo.

  11. Wiktoria
      15 września 2017

    Banda oszustow i naciagaczy.Dalam sie namowic bo to przeciez tak dobre i skuteczne.:Pani Ania tak bardzo to zachwalala i szkoda aby zamowic tylko jedno opakowanie za 169 zl jak mozna zaplacic za 3 opakowania 415 zl bo jest to wielka promocja,Banda , pilam przez tydzien solidnie i ani grama nie splnelo tego tluszczu jak to pisaly niby to osoby chudnace 10 kg przez 2 – 3 tygodnie.musial by ten tluszcz za nami kapac skoro by tak szybko czlowiek chudl,Banda naciagaczy i zlodziei.Pierwszy i ostatni raz dalam sie oszukac.

  12. menska
      21 września 2017

    Ten koktajl to jakaś tragedia!!! Dobrze, że ludzie piszą te komentarze!! Przynajmniej ktoś nie da się nabrać!! Chociaż ofiar jest bardzo dużo!!!

    • jolka
        2 października 2017

      niestety nie udało mi się uniknąć zakupowej wpadki… za późno tutaj trafiłam i bardzo żałuje…. wydałam sporo pieniędzy, bo zamówiłam podwójną porcję chocolate slim…. no cóż… wyciągnęłam wnioski. teraz zanim coś kupię robię porządne rozeznanie terenu, a przede wszystkim sprawdzam skład!!

      • paulina
          12 października 2017

        ja tak samo dałam się nabrać… zresztą… przeczytała, że coś jest czekoladowe i odchudza to już kupuje…. durny człowiek…

  13. Ciekawski
      5 października 2017

    Najlepsze jest to że oprócz utraty kilogramów od razu rosną mięśnie brzucha 🙂 Kolejny produkt dla naiwnych

  14. Monika
      22 października 2017

    Czyli nie kupować ? Nie daje żadnych efektów ? Wszędzie czytam opinię wszyscy zachwalaja , aż w końcu trafiłam na ta stronkę 🙂

    • karina
        25 października 2017

      zdecydowanie odradzam chocolate slim!!! to chyba najgorszy środek na odchudzanie z jakim miałam do czynienia!! a uwierzcie mi, że przetestowałam już wiele! oj wiele! pewnego razu kupiłam nawet jakieś szemrane tabletki przez Olx…

      • lepsza ja
          10 listopada 2017

        również odradzam – smakuje jak taki błonnik do rozpuszczania w wodzie i nie ma nic wspólnego ze strukturą koktajlu… potraktowałam ten proszek blenderem, a i tak dalej były grudki!

  15. xdomisa
      23 listopada 2017

    koktajl jak koktajl… jak każdy inny z proszku…. piłam go za krótko żeby powiedzieć o efektach – po prostu mi nie smakował, ale z tego co widzę nie działa – na jakąkolwiek strone bym nie weszła, wszyscy odradzają

  16. antoska
      7 grudnia 2017

    Kilka razy dałam sie nabrać na te czasowe promocje… Głupia myślałam, że mam szczęście…

  17. Fora
      12 grudnia 2017

    Czy ten ptodukt mozna odeslac

    • babilonia
        14 grudnia 2017

      Teoretycznie tak, ale praktycznie nie liczyłabym na zwrot kasy… to oszuści!

  18. nasty
      21 grudnia 2017

    W sumie to zastanawiałam się, czy w ogóle pisać komentarz, bo mam wrażenie, że moja opinia nie wniesie niczego nowego do tej dyskusji. Chocolate slim nie działa. Opróżnia nasz portfel i przy okazji żołądek – u mnie powodował biegunki… Nie odchudza!

  19. Nicol
      27 grudnia 2017

    Ja też kupiłam to badziewie W smaku nawet nie przypomina czekolady Jest okropne i sam zapach powoduje u mnie już odruch wymioty Dałam się nabrać! NIE POLECAN NIKOMU

    • loruska
        3 stycznia 2018

      Dokładnie! Próbowałam potratować smak dodając kakao i słodzik, ale gdzie tam. Tego nie da się pić!

      • Cardigan
          11 stycznia 2018

        Nawet kolor jest taki średnio czekoladowy hahahah 😀 W tym produkcie to naprawdę nic się nie zgadza. Konsystencja, smak, zapach no i działanie… A raczej jego brak!

        • maseczna
            18 stycznia 2018

          Hehehe. Chyba tylko opakowanie jest odpowiednie. 😀

  20. monika
      18 stycznia 2018

    Kochani dziś przyszła paczka -mi też rozum odebrało .
    Paczka nie zawierała paragonu ani FV – dobrze to wymyślili -kontakt tylko przez telefon anie na e-maila -to proste .Nie ma śladu skąd ja kupiłam to coś .
    Mało tego na stronie nie ma nazwy firmy . telefonu , adresu …
    Na opakowaniu nie ma po polsku składu -tylko jakieś duperele ..
    Na prawdę mi odebrało .
    NIE POLECAM -NIE KUPUJCIE -IDŹCIE NA SIŁOWNIĘ I DUŻO KASZ .

    Monika

  21. Nela
      24 stycznia 2018

    A co robić jeśli preparat szkodzi zdrowiu? Źle się po nim czujecie macie biegunkę jest wam słabo i niedobrze? Można odstąpić od umowy??

    • eryka
        25 stycznia 2018

      Zawsze możesz spróbować… ale z tego, co piszą dziewczyny to kontakt z producentem Chocolate slim jest utrudniony. Jedno jest pewne – musisz przestać brać to dziadostwo!!!

      • nieznajoma
          1 lutego 2018

        Ja przestałam w zeszłym tygodniu,a ze skutkami ubocznymi męczę się do dzisiaj. Cały czas mam wzdęty brzuch!! Ratuje się tabletkami typu Verdin itp., ale to nic nie pomaga!!!

  22. Lidka
      6 lutego 2018

    Masz rację – ta chwilowa promocja z Chocolate slim to zwykła ściema. Tak samo, jak działanie tego preparatu. Nie dajcie się nabrać!!!

  23. Minia
      11 lutego 2018

    Cześć, widzę, że nie tylko ja dałam się nabrać na ten wspaniały koktajl odchudzający smakujący jak czekolada, a w rzeczywistości jak najgorsze g……

  24. Ewella
      15 lutego 2018

    Ja też myślałam aby to kupić ale wasze opinie rozwialy moje wątpliwości. Zdziwiła Mnie ta promocja bo ona nigdy się nie kończy hihihihi pić na wodę.

    • liwiamartini
        20 lutego 2018

      Mnie tak samo… Co wejdę na stronę to jest….A niby to taka ostatnia szansa i w ogóle…

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *